A többszörös eMeRTon-díjas énekes-színész, Gergely Róbert és párja eladták budai otthonukat, hogy megszabaduljanak nyolcmillió forintos svájci frankos hitelüktől.


– Körülbelül nyolcmillió forintnyi svájcifrank-hitel volt a lakáson. Havi nyolcvanötezerre ment fel a törlesztőm. Hitelcsapdába kerültem. Még huszonöt évig a bank „fogságában" lettem volna, ha nem lépek valamit. Felajánlották, hogy egy összegben kifizethetem a tartozásomat. Januárban átváltottam a hitelt forintalapúra. Azzal, hogy sikerült eladni a lakást, egy összegben ki tudtam fizetni az adósságomat. Szeretném végre jól érezni magam színészként – mondta a hot! magazinnak az énekes-színész, akinek óriási szerencséje volt. Három hét alatt talált a lakásra vevőt.

– Nagyon gyorsan új otthon után kell néznünk. Néhány napja még úgy volt, hogy bérelt lakásba költözünk, de most úgy áll a helyzet, hogy inkább egy Pest megyei kistelepülésen veszünk magunknak egy kertes kis házikót, és ott fogunk élni. Úgy néz ki, Fortuna kegyes hozzánk: a legnagyobb bajban kaptunk egy nagyon jó ajánlatot. Ha minden jól megy, nem maradunk hajléktalanok.

Hot nyomán a Blikk.